Kickstart je Code-aanmelding!

In april en mei organiseren wij voor de derde keer onze ‘Kickstart de Code’. Hierbij gaan we in een kleine groep van zo’n 8 sociaal ondernemers werken aan de invulling van de Code-principes.

In twee online sessies wisselen we af tussen korte plenaire introducties en peer-to-peer overleg met collega-ondernemers en/of Team Code. Op deze wijze werk je versneld toe naar een complete aanmelding. De werksessies zijn gepland op vrijdag 23 april en vrijdag 7 mei van 15.00-17.00. De Code biedt deze werksessies kosteloos aan. 

Eerdere deelnemers gaven aan: “Het horen van andere practices, ‘best’ of ‘worst’ of daartussen, heeft goede inzichten opgeleverd. Alle ingrediënten liggen nu klaar voor onze aanmelding.”

Lijkt het jou fijn om op deze wijze toe te werken naar je aanmelding voor de Code Sociale Ondernemingen? En vind je het een meerwaarde om dit te doen in samenspraak met collega-ondernemers en Team Code? Meld je dan aan vòòr 10 april door een mail te sturen aan info@codesocialeondernemingen.nl. 
 

Contact
Vredenburg 40
  3511 BD Utrecht
  Route
info@codesocialeondernemingen.nl

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.