Team Code: nieuwe directeur Frank Verheul, ondersteuning backoffice

Met een nieuwe directeur en ondersteuning op de backoffice, is Team Code weer op volle kracht!

We zijn blij en trots om Frank Verheul te verwelkomen als directeur van de Code Sociale Ondernemingen. Met brede ervaring, onder meer als manager Participatie bij Leviaan, bestuursvoorzitter van Roetz-Bikes en organisatieadviseur, is Frank de aangewezen persoon om de Code de komende jaren nóg sterker op de kaart te gaan zetten.

Frank is ervan overtuigd dat sociale ondernemingen, dus ook de Code als instrument, een belangrijke rol spelen in de economische transitie van Nederland: “Zodat er een nieuw evenwicht ontstaat tussen de belangen van mens, maatschappij en natuur. Het is mooi om daaraan een bijdrage te kunnen leveren.”

Daarbij krijgt hij ondersteuning van Frederieke van Gennep. Vanuit MEO gaat zij de backoffice-werkzaamheden voor de Code verzorgen. Frederieke zal onder andere voor geregistreerde ondernemingen en nieuwe aanmeldingen het eerste aanspreekpunt zijn.

Frank en Frederieke, van harte welkom. We hebben ongelooflijk veel zin om samen met jullie te werken aan de herkenning en erkenning van sociale ondernemingen!

Frank Verheul

Frederieke van Gennep

Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
088 505 4352
info@codesocialeondernemingen.nl

 

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.