A Beautiful Mess 

Opgenomen in het Register sinds november 2019

A Beautiful Mess draagt bij aan een inclusieve samenleving door: 
1. Vluchtelingen te ondersteunen economisch onafhankelijk te worden en zich welkom en op hun gemak te voelen 
2. De samenleving te inspireren open te staan voor mensen met een vluchtelingenachtergrond, ze te waarderen en bij te dragen aan hun zoektocht naar een betekenisvol leven in Nederland. 

Werk is de beste manier om te integreren. Wij bieden een leer/werk programma aan van 6 maanden tot 3 jaar. Deelnemers komen in beweging, doen werkervaring op en bouwen aan een netwerk met Nederlanders en andere vluchtelingen. Daarnaast wordt ondersteuning geboden op het gebied van taal, inburgering, persoonlijke ontwikkeling en well-being.

We zien dat mensen hun rug weer rechten en het gevoel hebben dat ze van waarde zijn voor de Nederlandse samenleving. Er is ruimte voor het verbeteren van de Nederlandse taal, persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Met een sterk netwerk lukt het vervolgens beter om samen met onze coaches werk of een opleiding te vinden, passend bij het niveau en de toekomstdromen.

Bekijk hier de informatie die A Beautiful Mess publiceert omtrent de governance van de organisatie. Benieuwd naar de impact van A Beautiful Mess? Bekijk dan hier haar Theory of Change en in het jaarverslag 2018 de meest recente resultaten. 

Meer weten over A Beautiful Mess? Ga naar abeautifulmess.nl.

Contact
Vredenburg 40
  3511 BD Utrecht
  Route
info@codesocialeondernemingen.nl

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.