Buzinezz Club en Werkclub

Opgenomen in het Register sinds maart 2020

De Buzinezzclub en Werkclub vergroten sinds 2009 de kansen voor kwetsbare Nederlanders. Die kansen liggen niet voor het oprapen. Kwetsbare groepen, naast of onderaan de arbeidsmarkt, krijgen bij de Clubs een bewezen effectief programma met training en coaching. Zo kunnen zij carrière maken (werk/opleiding/ondernemen) en zijn niet langer afhankelijk van uitkeringen. Buzinezzclub richt zich op jongeren, Werkclub op nieuwe Nederlanders (statushouders, laaggeletterden). Als sociale onderneming gaan de Clubs voor een duurzaam werkende toekomst voor iedereen, óók voor de grote groeiende groep kwetsbare Nederlanders. Daarom zijn deelnemers member voor het leven en gaan de Clubs door waar anderen stoppen!

Leo van Loon, oprichter van Buzinezz Club en Werkclub:

"Door deelname aan de Code Sociale Ondernemingen, benadrukken de Clubs dat zij een succesvolle toekomst voor members ten alle tijden centraal stellen. Iedere Nederlander kansrijk!"

Bekijk hier de informatie die de Clubs publiceren omtrent de Theory of Change en de jaarverslagen. Ook vind je hier de statuten, informatie over het beloningsbeleid en de manier waarop Buzinezz Club en Werkclub omgaan met stakeholders.

Meer weten over de Buzinezz Club? Ga naar buzinezzclub.nl. Benieuwd naar de activiteiten van de Werkclub? Neem dan een kijkje op werkclub.nl

Leo van Loon

Leo van Loon, oprichter van Buzinezz Club en Werkclub. 

Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
088 505 4352
info@codesocialeondernemingen.nl

 

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.