De Fruitmotor

Opgenomen in het Register sinds augustus 2020

De Fruitmotor is een ketencoöperatie die van appels met een plekje en een vlekje heerlijke ciders en sappen maakt die we landelijk verkopen. De opbrengst investeren we in een bloemzaad en nestelgelegenheid voor bijen op de terreinen van onze telers en op die van anderen. Onze missie is om samen met anderen de omgeving mooier te maken en te werken aan een bloeiende Betuwe met een rijkdom aan natuur en landschap en waardering voor voedsel. Dat doen we met een integrale aanpak, brede blik en altijd samen met anderen, want alleen samen maken we de wereld mooier.

Hilde Engels, bestuursvoorzitter van De Fruitmotor:

'De Code geeft (h)erkenning van De Fruitmotor als sociale onderneming. Daarnaast is het registratieproces een goede periodieke check voor onze interne organisatie en communicatie. We kijken uit naar ontmoetingen met andere leden en de peer reviews.'

Bekijk de informatie die De Fruitmotor publiceert omtrent haar missie en visie. Ook heeft De Fruitmotor op haar pagina over impact een mooi uitgewerkte Theory of Change en een impactrapportage over de afgelopen jaren gepubliceerd. De Fruitmotor realiseert de impact samen met haar stakeholders, volg de link om verder te lezen over hoe zij dit doen als eerste ketencoöperatie van Nederland.

Meer weten over De Fruitmotor? Ga naar hun website.  

 

Bestuurders Hilde Engels en Henri Holster.

Foto gemaakt door Martine Siemens. 

Foto gemaakt door Martine Siemens.

Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
088 505 4352
info@codesocialeondernemingen.nl

 

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.