Fun Forest

Opgenomen in het Register sinds maart 2020

Fun Forest is een actieve en sociale onderneming waar plezier op de eerste plaats staat. Klimmen en klauteren in hun bossen is de ultieme belevenis in de natuur! In de klimbossen is iedereen welkom, families, groepen, scholen, bedrijven. Voor Fun Forest is plezier maken niet genoeg, zij zijn ook een Social Enterprise met een visie die zorgt voor een inclusievere maatschappij. Hun missie is om, veelal jonge, mensen die lastig aan werk komen, leer en werkplekken te bieden binnen het team.

Ernst-Jan & Fieke Swarte-Roozen, oprichters Fun Forest:

“Missie gedreven ondernemen is het model voor de toekomst, het brengt ons groei en plezier. De Code speelt een belangrijke rol in ons verhaal!”

Bekijk hier de informatie die Fun Forest publiceert omtrent de sociale impact die zij realiseren, evenals de informatie over de inrichting van hun governance, statuten en jaarcijfers.

In het impactrapport benoemt Fun Forest het volgende: 

"Fun Forest laat aan haar gasten en medewerkers zien dat een inclusieve onderneming ‘fun’ is. Wij zijn een ambitieus, professioneel en succesvol bedrijf dat bestaat uit een verscheidenheid aan mensen met allemaal verschillende talenten. Wij kijken heel bewust naar wat iemand kan en waar zijn of haar ambitie ligt om te groeien. Met het hele team zetten wij een hoogwaardig product neer met strenge kwaliteitsen veiligheidseisen."

"Onze medewerkers geven aan het als een meerwaarde te zien dat we een sociale onderneming zijn. Samen werken wij aan groei, zowel onze persoonlijke groei, die van de gasten maar ook de commerciële groei van het bedrijf. De gasten geven aan dat de sfeer in ons bedrijf als gastvrij, avontuurlijk en veilig wordt ervaren. Al twee jaar op rij waarderen zij ons met een gemiddelde score van 8,7; hier zijn wij zeer trots op."

Meer weten over Fun Forest? Ga naar funforest.nl.  

Logo Fun Forest
Oprichters Fun Forest

Ernst-Jan & Fieke Swarte-Roozen, oprichters Fun Forest

Foto: SV Journals

Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
info@codesocialeondernemingen.nl

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.