Het Blok

Opgenomen in het Register sinds december 2021

Het Blok is een lunchroom en een cadeauwinkel waar alle producten en diensten een bijdrage leveren aan arbeidsparticipatie en duurzaamheid.

Het Blok streeft naar een samenleving waarin niemand meer wordt uitgesloten. Wij leiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op binnen de horeca en detailhandel met als doel de persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en uitstroom naar betaald werk mogelijk te maken.

Wij geloven in de kracht en bewonderen de diversiteit van mensen. Door deze diversiteit van mensen te omarmen en de persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen binnen het arbeidsproces dragen wij bij aan een lokale inclusieve arbeidsmarkt. Wij geloven in werk voor iedereen en een arbeidsmarkt waar verschil heel gewoon is. 

Marloes van den Berg, mede-oprichter van Het Blok: "We zijn blij dat we door de Code kunnen laten zien waar we als onderneming voor staan en waarom we doen wat we doen. Impact first!"

Neem dan een kijkje op hun website waar je meer leest over hun missie en visie. In dit document lees je meer over hoe Het Blok de principes van de Code toepast. 

Foto's: Anja Onstenk

Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
info@codesocialeondernemingen.nl

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.