Het Theezaakje

Opgenomen in het Register sinds december 2021

Vrolijke thee met een sociaal verhaal

Het Theezaakje verkoopt meer dan honderd verschillende biologische en plasticvrije verpakte thee aan particulieren, retail, coffeecorners en horeca door heel Nederland.

De medewerker-coöperatie is opgericht met het doel een einde te maken aan de zogenaamde ‘afstand tot de arbeidsmarkt’.
Door de onderneming als ontwikkelplatform in te richten voor mensen die een opstap nodig hebben naar werk of opleiding wordt een einde aan die afstand gemaakt. Iedereen die toe wil werken naar een betaalde functie of opleiding kan met behoud van uitkering in uitdagende functies aan de slag. In samenwerking met jobcoaches wordt gewerkt aan het vergroten van draagkracht en worden ieders persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden zoveel mogelijk benut. Thee die werkt! En ook nog heel lekker! 

Hidde Blom, oprichter van Het Theezaakje: "Uiteindelijk gaat het er om wat we op de werkvloer met deze principes doen. Deelname in het Register helpt ons om scherp te blijven en te sturen op wat we belangrijk vinden." 

Wil je weten welke impact Het Theezaakje maakt? Op hun website houden ze een impactmeter bij die o.a. laat zien hoeveel werkplekken zij hebben gecreeerd. Wil je meer weten over hoe zij de principes van de Code toepassen, blader dan eens door hun bidbook. Hier lees je o.a. hoe zij de cooperatie precies vormgeven en hoe zij elke dag werken aan het vergroten van hun impact. 

Hidde Blom, oprichter van Het Theezaakje

Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
info@codesocialeondernemingen.nl

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.