ITvitae

Opgenomen in het Register sinds oktober 2019

ITvitae biedt jongeren met autisme en hoogbegaafden die uitvallen in het reguliere onderwijs perspectief met ICT-opleidingen, coaching en baanbemiddeling ongeacht hun vooropleiding. Daarnaast verzorgt ITvitae re-integratietrajecten voor ICT-professionals die uitgevallen zijn tijdens hun werk. ITvitae focust op het talent van haar deelnemers. Ruim 90% van de kandidaten slaagt en wordt bemiddeld naar werk. 

20.000 jongeren met autisme zitten op dit moment werkloos thuis. Velen met een bovengemiddeld IQ. De oprichters van ITvitae vinden dit onverteerbaar en tonen dat met de juiste aanpak deze jongeren met hernieuwde zelfvertrouwen afstuderen en van meerwaarde zijn voor onze maatschappij. 

Peter van Hofweegen, mede-oprichter en directeur ITvitae Detachering:

"Duurzame inzetbaarheid en Sociaal Ondernemen zijn het fundament van ITvitae, daarom zijn wij trots om aan te sluiten bij de voorhoede."

Bekijk hier de informatie die ITvitae publiceert omtrent de governance van de organisatie. Benieuwd naar de impact van ITvitae? Bekijk dan hier het Social Impact Verslag van 2014-2018

Meer weten over ITvitae? Ga naar itvitae.nl.

De directie van ITvitae, v.l.n.r. Frans de Bie, mede-oprichter ITvitae en directeur ITvitae Learning, Peter van Hofweegen, mede-oprichter ITvitae en directeur ITvitae Detachering, Marcel Hurkens, directeur ITvitae HRplus Coaching
Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
info@codesocialeondernemingen.nl

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.