Kringloopwinkel Steenwijk

Opgenomen in het Register sinds januari 2021

De Kringloopwinkels Steenwijk e.o. gevestigd te Tuk en Vollenhove bestaat al ruim 30 jaar. Onze Kringloopactiviteiten zoals innemen, sorteren en verkopen van consumentengoederen worden al die jaren op dezelfde manier gedaan. Goederen worden gewogen, gesorteerd en schoongemaakt, gerepareerd en verkocht, mensen hebben een werkplek, betaald of onbetaald, kortom een podium voor mens en milieu. De Kringloopwinkels Steenwijk e.o. hebben het doel de gebruikswaarde van een product te verlengen, medewerkers een werkplek te verschaffen die hen ondersteunt in ontwikkeling, verbinding en sociale samenhang en als derde doel bewustwording te creëren bij burgers over de eindigheid van energie en producten.

Ineke de Jong, directeur van Kringloopwinkel Steenwijk e.o.:

'''Al onze activiteiten gaan langs de lat van impact met drie belangrijke indirecte effecten, CO2 besparing, verminderen van afval en een bedrijf zijn waar met plezier gewerkt wordt, men elkaar kan ontmoeten en samen waarde toevoegt aan mensen en producten.'' - Ineke de Jong 

Bekijk hier de informatie die Kringloopwinkel Steenwijk publiceert omtrent haar doel en missie en lees alles over hun impactstrategie en de stakeholders.

Meer weten? Ga naar www.kringloopwinkelsteenwijk.nl 

Ineke de Jong, directeur Kringloopwinkel Steenwijk 

Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
088 505 4352
info@codesocialeondernemingen.nl

 

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.