The Lagom Group

Opgenomen in het Register Sociale Ondernemingen sinds juni 2019.

Lagom is een impact onderneming, die mensen met een bovengemiddeld denkniveau en in de maatschappij ‘vastgelopen’, in hun kracht wil zetten. Door de combinatie uitdagende projecten voor opdrachtgevers met een stabiele en rustige werkomgeving, is Lagom in staat de individuele talenten (Lagom-ers) optimaal te benutten.

Lagom-ers ervaren zelf hierdoor hun waarde. Dit laat zelfvertrouwen groeien en stelt ze in de mogelijkheid in meer of mindere mate deel te nemen aan de maatschappij. In het proces worden ze begeleid op individuele basis.

Gijs van der Zande, initiatiefnemer en directeur van The Lagom Group:

'Voor ons bestaat er meer dan alleen maar streven naar economische groei. Juist de impact op onze talenten en de betekenis voor de samenleving zijn onze drijfveren. Het Register geeft op een transparante wijze inzicht in onze drijfveren en resultaten. Naast resultaten, waaraan u overigens kan en mag bijdragen, is de Code voor Lagom ook een ijkpunt voor sociaal ondernemerschap.

Meer weten over The Lagom Group? Ga naar www.thelagomgroup.com. The Lagom Group is aspirant-deelnemer aan het Register Sociale Ondernemingen.


 

Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
info@codesocialeondernemingen.nl

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.