Nelis Company

Opgenomen in het Register sinds september 2019

Nelis Company zet de nalatenschap van Opa Nelis voort door het leveren van kwalitatieve dienstverlening op het gebied van glas- en gevelreiniging en het creëren van werkgelegenheid voor, met name, jongeren die een langere afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Vanuit de stichting Nelis worden innovatieve projecten verwezenlijkt in samenwerking met diverse profit en non-profit organisaties. Deze projecten zijn erop geënt bepaalde kwetsbare doelgroepen te activeren en duurzaam te laten re-integreren. Het startpunt voor verbetering ligt in de praktische benadering en informele interactie, De Nelis Aanpak (DNA), waarin ruimte is voor de alledaagse wisselende omstandigheden. Nelis biedt naast de landelijke leer-/werktrajecten ook coaching, on en off the job, en schuldhulptrajecten. Nelis adviseert op het gebied van SROI en biedt bedrijven mogelijkheden voor social return.

Ian Smeyers, directeur van Nelis Company

Onze groeiende behoefte naar een ‘proof of sincerity’ en toenemende vraag naar meetbare impact en transparantere governance van de eigen onderneming, komt samen in de Code. Bewijsbaar sociaal ondernemen next level! 

Bekijk hier de informatie die Nelis Company publiceert op haar website omtrent haar deelname aan de Code Sociale Ondernemingen. 

Meer weten over Nelis Company? Ga naar www.nelis.company

Logo Nelis Company

.

Foto Ian Smeyers, oprichter Nelis Company
Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
info@codesocialeondernemingen.nl

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.