Not For Sale

Opgenomen in het Register sinds december 2019

De Nederlandse stichting is sinds 2012 actief en opereert zelfstandig. Haar missie is om slachtoffers van mensenhandel een nieuw perspectief op de toekomst te geven. Dit doet de stichting door het aanbieden van leerwerktrajecten in de sociale ondernemingen Dignita Amsterdam. In september 2015 opende de eerste sociale onderneming Dignita Vondelpark en in april 2017 opende de tweede onderneming Dignita Hoftuin haar deuren.

Binnen de Dignita-restaurants kunnen slachtoffers van mensenhandel trainingen doorlopen en werkervaring opdoen. Met de verworven vaardigheden en het herwonnen zelfvertrouwen bouwen zij aan een nieuw en autonoom bestaan. Zo wordt voorkomen dat zij nogmaals ten prooi vallen aan mensenhandelaren.

Jorrit Looijenga, directeur en bestuurder van Not For Sale Nederland:

"Het Register is een heel goed middel om de missie die je hebt als sociale, betekenisvolle onderneming op alle fronten te laten zien. Doel van de Code is het creëren van herkenbaarheid en vertrouwen."

Bekijk hier de informatie die Not For Sale publiceert omtrent de impact en governance van de organisatie. Benieuwd naar de strategie en resultaten van Not For Sale? Deze vind je hier

Meer weten over Not For Sale? Ga naar wearenotforsale.nl.

.

Jorrit Looijenga en Toos Heemskerk, beiden directeur en bestuurder van Not For Sale Nederland. 

Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
info@codesocialeondernemingen.nl

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.