Ohmygood

Opgenomen in het Register sinds september 2022

Een duurzame, eerlijke en inclusieve samenleving bereiken we alleen samen. Wij geloven dat iedereen impact kan maken door andere keuzes te maken. Met ohmygood maken we het makkelijker om impact te maken, te geven en te ontvangen. Dit doen we door impactmakers (sociale ondernemingen) beter zichtbaar te maken met behulp van de ohmygood giftcard.

Geef een cadeau én een goed verhaal!

Met de ohmygood giftcard geef je je collega’s, klanten of relaties de keuze uit meer dan 2.000 feel good cadeaus: kleding, sieraden, speelgoed, iets voor in huis, wat lekkers of een dagje weg. Wat ze ook kiezen, ze krijgen er een goed gevoel van. Want achter alle cadeaus schuilt een goed verhaal voor een betere wereld. 

Daarnaast organiseert ohmygood impact events en workshops om bedrijven te inspireren en samenwerking tussen bedrijven en impactmakers te stimuleren.

Judith Schmitz, oprichter van ohmygood ''Met ohmygood willen we een podium bieden voor sociaal ondernemers. Ze zijn lang niet bij iedereen bekend en soms lastig te vinden. Wij gunnen ze een groot publiek. Zodat ze groeien in het goede dat ze doen. Onze missie ligt dus  in lijn met die van de Code Sociaal Ondernemen en daarom vinden we het belangrijk om ook aan te sluiten bij de Code. Het is belangrijk dat sociaal ondernemers herkend en erkend worden.''

 

Lees hier meer over de missie, de Theory of Change en hoe ohmygood aan de principes van de Code voldoet 

 

 

Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
088 505 4352
info@codesocialeondernemingen.nl

 

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.