ONS label Breda

Opgenomen in het Register sinds februari 2020

Bij ONS label geloven ze in de talenten van mensen. Soms is dat talent overduidelijk aanwezig. Soms zit dit talent verstopt en moeten er wat drempels overwonnen worden. Bij ONS label durven ze dingen anders te doen. Over de grenzen heen te  kijken. Vanuit oprechte interesse en met een netwerk van partners en bedrijven dagen zij mensen uit hun eigen talent te erkennen en te laten zien. Vanuit gelijkwaardigheid en in partnerschap bieden zij leer- en werkplekken aan een kleurrijke mix van medewerkers. Nieuwkomers, (her)starters en stagiaires vinden hun weg via ONS label.

ONS label bestaat sinds 2014 en heeft 5 bedrijfsonderdelen: Het Naaiatelier, ONS restaurant, De Studio, Het Klusteam en Mevrouw de Wit.

Ellen Deckers en Monique van Winkel, oprichtsters van ONS label Breda:

“Doordat wij onze maatschappelijke impact goed kunnen onderbouwen, zoeken bedrijven graag de samenwerking met ons op: dit helpt hén om te voldoen aan hun eigen MVO-doelstellingen. Onze deelname aan de Code heeft ons geholpen om dit scherp neer te zetten en uit te dragen.”

Bekijk hier de informatie die ONS label Breda publiceert omtrent de Theory of Change en stakeholders van de organisatie. Hier vind je ook de governance, het beloningsbeleid, de jaarcijfers en de impactresultaten van ONS label Breda?

Meer weten over ONS label Breda? Ga naar onslabelbreda.nl.

Logo Ons Label Breda Man achter naaimachine bij ONS label
Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
088 505 4352
info@codesocialeondernemingen.nl

 

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.