Rendiz

Deelnemer in het Register sinds mei 2022

Rendiz ziet, benut en ontwikkelt potentieel. Van mensen en materialen. Daarmee creëren we een veilige omgeving waarbinnen mensen, momenten en gebouwen tot bloei komen en winnen aan waarde. Kortom, alles is gebaseerd op… Waardevol geluk.

Iedereen verdient een waardevol leven en we zijn ervan overtuigd dat iedereen ertoe kan doen; mits er plekken zijn waar mensen zich kunnen ontwikkelen. Daarom bieden we mensen met een inhaalslag op de arbeidsmarkt de mogelijkheden om mee te doen op een van onze locaties. Onze deelnemers werken middels dagbesteding, een participatietraject of betaald werk op een van onze horecalocaties, verschillende (creatieve) werkplaatsen of in onze fabriek waar we flexibele huisvestiging realiseren.

Meedoen en ertoe doen is de beste zorg!

Vivian Kersten, mede-oprichter van Rendiz: "We willen impact maken voor zoveel mogelijk mensen en dat bekronen we graag met de deelname aan het register. We leveren een bijdrage aan de inclusieve maatschappij en daarbij inspireren we andere ondernemers om maatschappelijke impact te maken."

Meer weten over Rendiz, welke bedrijven van Rendiz allemaal zijn opgenomen in de Code en de impact die zij maken? Kijk eens op hun pagina Wij maken Impact!

Vivian Kersten en Peter Broekmans, oprichters van Rendiz

Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
088 505 4352
info@codesocialeondernemingen.nl

 

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.