Stadstrainers

Deelnemer in het Register sinds juni 2022

Stadstrainers wil via beeldende sociale interventies een positieve bijdrage leveren aan het zelfbeeld en daarmee het welbevinden van (kwetsbare) mensen, zodat zij zichzelf (weer) durven te laten zien en midden in het leven kunnen staan.

Oprichter Rik Moonen is na zijn afstuderen op de kunstacademie in 2012 gestart als zelfstandige met de intentie mensen die het moeilijk vinden zichzelf te uiten, handvatten te bieden. Binnen de in 2020 opgerichte BV werkt hij samen met andere “creatieven” met ieder eigen talenten en motivaties. We ontwikkelen sociale interventies en trainen ook mensen in het sociale domein om deze beeldende methoden in te zetten.

Rik Moonen, oprichter van Stadstrainers: “Stadstrainers vindt het belangrijk om te laten zien hoe wij het verschil maken voor mensen. Bij de Code Sociale Ondernemingen vinden we ondersteuning en gelijkgestemden.”

“Stadstrainers vindt het belangrijk inzichtelijk te maken hoe wij met verschillende methoden mensen ondersteunen, activeren en motiveren, en hiermee aansluiting te vinden bij de Code Sociale Ondernemingen."

Meer weten over de impact van Stadstrainers? Bekijk hier hun theory of change en lees verder hoe zij de principes van de Code toepassen in hun onderneming.

Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
088 505 4352
info@codesocialeondernemingen.nl

 

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.