Verkeersbureau Zorg

Opgenomen in het Register sinds februari 2020

Verkeersbureau Zorg ondersteunt werkgevers bij de begeleiding van hun werknemers die naast hun werk zorgtaken thuis verrichten. Zij maken zich sterk voor een mantelzorgvriendelijk personeelbeleid. Het is belangrijk dat mantelzorgers zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het uitzoeken van regelgeving, zodat de zorg snel geregeld is.

Verkeersbureau Zorg biedt ondersteuning, stelt de goede vragen en onderscheidt hoofd- van bijzaken. Op deze manier geven zij werkende mantelzorgers regie over hun situatie. En werkgevers inzicht voor mantelzorgvriendelijk beleid. Ze willen hiermee vanuit het bedrijfsleven een brug slaan naar de zorgsector en daarmee een bijdrage leveren aan beschikbare en betaalbare zorg.

Patrick Jansen, mede-oprichter Verkeersbureau Zorg:

"Nu we zijn opgenomen in het Register, kunnen we goed duidelijk maken welke impact we willen realiseren en hoe succesvol we daarin zijn. Zodat ook anderen worden gemotiveerd bij te dragen aan een situatie waarin werkende mantelzorgers een goede balans ervaren tussen werk en privé."

Bekijk hier de informatie die Verkeersbureau Zorg publiceert omtrent de missie, visie en strategie, evenals de impactmeting, stakeholders en financieel beleid van de organisatie. 

Meer weten over Verkeersbureau Zorg? Ga naar verkeersbureauzorg.nl. Verkeersbureau Zorg is aspirant-deelnemer aan het Register Sociale Ondernemingen.

Logo Verkeersbureau Zorg Oprichters Verkeersbureau Zorg

Patrick Jansen en Karin Schilderinck, oprichters van Verkeersbureau Zorg.

Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
info@codesocialeondernemingen.nl

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.