Aanmelden voor de Code? 5 tips van Marijt!

30 juli 2021

Wil je je aanmelden voor de Code Sociale Ondernemingen, maar weet je niet waar te beginnen? Geen nood! Marijt Regts is de operationeel manager van de Code. Zij deelt graag 5 tips om je aanmelding operationeel, eh, te managen.

1.     Stel jezelf een deadline

Van dat schilderijtje ophangen, naar de sportschool gaan tot je aanmelden voor de Code: een gevoel van urgentie heb je vaak zelf in de hand. Het stellen van een deadline helpt om je prioriteiten op een rijtje te krijgen.

2.     Team Code staat voor je klaar

Roep op tijd de ondersteuning van Team Code in. Wij helpen je graag om te bepalen wat er wel en niet moet gebeuren, wat uitgewerkt moet worden, hoe je dat het beste aanpakt en nog veel meer.

3.     Betrek je collega’s erbij

Als ondernemer hoef je het echt niet allemaal zelf te doen. Sterker nog, hoe breder de aanmelding binnen je organisatie gedragen en begrepen wordt, hoe beter. Er is vast een medewerker die het hele proces rondkrijgen als een prachtige uitdaging ziet.

4.     Leer van je voorgangers

“We are standing on the shoulders of giants!” Oké, zo bombastisch hoeft het allemaal niet, maar kijk gerust eens naar andere ondernemers die al zijn opgenomen in het Register: hoe doen zij het? Team Code draagt graag goede voorbeelden aan die met jouw onderneming vergelijkbaar zijn.

5.     Omarm het proces

Eigenlijk is de aanmelding ook gewoon een hartstikke leuk proces om te doorlopen. Je zult versteld staan wat je eigenlijk allemaal al goed doet, maar ook waardevolle ideeën opdoen om je ondernemingswijze te versterken. Hik er dus niet te veel tegenaan, want het hele traject is al de moeite waard!

Heb jij de aanmelding al doorlopen en heb je nog bruikbare tips voor je collega-ondernemingen? Ze zijn van harte welkom! Stuur een mailtje naar marijt@codesocialeondernemingen.nl, dan delen we graag je inzichten.

Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
info@codesocialeondernemingen.nl

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.