Save the Date: The Impact Days van 21 t/m 23 november

24 juli

In heel Nederland wint sociaal ondernemerschap terrein. Bij deze ondernemers is geld verdienen geen hoofddoel, maar een middel om de wereld een beetje beter te maken. In elk dorp en elke stad zijn deze ondernemers bezig met het oplossen van een ecologisch of maatschappelijk probleem.

Samenwerking met gemeenten

Gemeenten werken steeds vaker samen met sociaal ondernemers om de maatschappelijke problemen het hoofd te kunnen bieden. Zo zorgen zij er samen voor dat de wereld eerlijker, duurzamer en slimmer wordt ingericht. Om de transitie naar dit soort ondernemerschap te ontdekken en te vieren, is The Impact Days in het leven geroepen. Dus zet The Impact Days alvast maar in de agenda: 21 t/m 23 november.

Ontdek wat er in jouw gemeente gebeurt

Tijdens The Impact Days wordt ingezoomd op ondernemers in Nederland die het maken van een positieve verandering voor mens en planeet tot hun kern hebben gemaakt. Omdat sociaal ondernemers vaak gedeeltelijk actief zijn in het publieke domein, is een goede samenwerking met de lokale gemeente nodig om daadwerkelijk resultaat te kunnen boeken. Dat gebeurt al op meer plekken dan je denkt. Dus kan iedereen tijdens The Impact Days in de eigen gemeente ontdekken welke betekenis sociaal ondernemers geven aan onze wereld. Van feestelijke fiets- en wandelroutes tot inspirerende evenementen; 21 tot en met 23 november vieren gemeenten, sociaal ondernemers en consumenten samen de beweging van sociaal ondernemerschap. 

Sluit aan bij The Impact Days

Wil je weten hoe je als gemeente deze beweging actief kunt ondersteunen? Kijk dan op de website van The Impact Days. Wil je als sociaal ondernemer aansluiten bij The Impact Days? Lees dan hier hoe je kunt aanmelden.

The Impact Days
Contact
Vredenburg 40
  3511 BD Utrecht
  Route
info@codesocialeondernemingen.nl

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.