Everyday Heroes

Opgenomen in het Register sinds oktober 2020

Everyday Heroes maakt werk mogelijk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat doen we door het bekostigen van de laatste stap naar een baan. Zo nemen we de laatste hindernis weg met behulp van concrete oplossingen zoals een opleiding, een fiets, een rijbewijs of extra begeleiding. Bijvoorbeeld voor een bijna blinde bakker, die met aangepaste software uitgroeit tot een onmisbare kracht.

Organisaties, fondsen en particulieren schaffen Power Certificaten aan. Gelden uit deze certificaten worden ingezet om die ene baan wél mogelijk te maken. Landelijk of binnen een regio, voor een individu of een groep, of voor specifieke projecten.

Sabine de Jong, initiatiefnemer van Everyday Heroes:

"Met elkaar maken we werk mogelijk voor mensen die anders buitenspel hadden gestaan. De Code moedigt nog meer bedrijven aan mee te doen.”

Bekijk hier de informatie die Everyday Heroes publiceert omtrent haar doel en missie en lees alles over de impactstrategie en de stakeholders van Everyday Heroes. In dit filmpje laat Everyday Heroes in 90 seconden zien waar ze voor staan en op welke wijze Everyday Heroes haar impact maakt.

Meer weten over Everyday Heroes? Ga naar everydayheroes.com.

Sabine de Jong

Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
088 505 4352
info@codesocialeondernemingen.nl

 

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.