Sheltersuit

Opgenomen in het Register sinds februari 2020

De Sheltersuit is een water- en winddichte jas die getransformeerd kan worden tot slaapzak. Een product ontworpen voor mensen in nood, die om wat voor reden dan ook in barre omstandigheden moeten leven. De Sheltersuit wordt gratis beschikbaar gesteld aan daklozen en vluchtelingen. 

In het sociale naaiatelier van Sheltersuit in Enschede werkt een team van 14 werknemers en 27 vrijwilligers. Sheltersuit staat voor het financieel en sociaal zelfstandiger maken van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, in het bijzonder die met een migratieachtergrond. Daardoor worden zij in staat gesteld om in Nederland een toekomst op te bouwen. Naast hun persoonlijke ontwikkeling, leveren zij een bijdrage aan een betere wereld door het fabriceren van de Sheltersuit die bestemd is voor daklozen en vluchtelingen.

Youp Meek, fondsenwerver en bestuurslid bij Sheltersuit:

'De Code is voor mij de eerste stap naar landelijke erkenning voor sociale ondernemingen. Ik vind dat sociaal ondernemen uiteindelijk de standaard moet worden'.

Bekijk hier de informatie die Sheltersuit publiceert omtrent de missie, visie en strategie, Theory of Change en stakeholders, evenals de statuten, structuur en salarisbeleid. 

Meer weten over Sheltersuit? Ga naar sheltersuit.com.  

Logo Sheltersuit Bestuursleden Sheltersuit

Youp Meek en Bas Timmer, bestuursleden van Sheltersuit. 

Atelier Sheltersuit
Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
088 505 4352
info@codesocialeondernemingen.nl

 

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.