Squarewise

Opgenomen in het Register sinds augustus 2019

De missie van Squarewise is het versnellen van transities naar een duurzamere samenleving. In projecten willen zij laten zien hoe het anders kan en hoe zij de wereld beter kunnen maken. Ze zijn een business partner voor bedrijven die een voorsprong willen nemen in de nieuwe wereld. Ze adviseren overheden hoe zij transities kunnen versnellen en ondersteunen netwerken in het realiseren van icoonprojecten. Daarnaast weten zij op een creatieve en soms confronterende manier verschillende belanghebbende partijen te verbinden, om zo echt een duurzame transitie te bewerkstelligen.

Marcel Heskes, directeur van Squarewise:

‘Het proces om te voldoen aan de Code zorgde voor extra inspiratie en aanscherping. Een grote overeenkomst in de code en onze bedrijfsfilosofie is  dat in beide impact het leidend principe is. Die overeenkomst was een prima basis, maar door aan de slag te gaan met de inschrijving leggen we nu meer nadruk op aspecten als op meetbaarheid en transparantie. Nu de toelating een feit is gaan we vol enthousiasme aan de slag met onze verdere ontwikkeling en maatschappelijke bijdrage.’

Bekijk hier de informatie die Squarewise publiceert op haar website omtrent haar deelname aan de Code Sociale Ondernemingen.

Meer weten over Squarewise? Ga naar www.squarewise.com.

 

Squarewise
Contact
Cabralstraat 1
  1057 CD Amsterdam
  Route
088 505 4352
info@codesocialeondernemingen.nl

 

KvK nummer: 73405183

Privacy statement

Disclaimer

Blijf op de hoogte.
Ontvang de nieuwsbrief!

Dit formulier wordt niet ondersteund door Internet Explorer.